Jump to content
StormRomania
Sign in to follow this  
Lucifer

[Model] Cerere element artistic

Recommended Posts

 • Model titlu:
  [Element artistic] "Text-ul dorit"
  La "Element artistic" precizati ce doriti: Avatar / Semnatura / Logo sau Background
 • Model cerere:
 1. Text: 
 2. Doresc (Avatar/Semnatura/Logo/Background):
 3. Link către ultima cerere făcută (obligatoriu):
 4. Stock (daca ai unul):
 5. Tema (in caz ca nu ai stock):
 6. Exemplu (daca ai vazut un design undeva si il vrei si tu?
 7. Alte precizari:

 

 • Reguli:
 1. Dimensiunea pentru Avatare trebuie sa fie 150x300px si de preferat este sa aiba de preferat formatul ".png" pentru imagini statice, iar pentru animatii ".gif".
 2. Dimensiunea pentru Semnaturi trebuie sa fie 500x250px, iar formatele acceptate sunt ''.png'' pentru imagini statice, iar pentru animatii ''.gif''.
 3. Dimensiunea pentru Background-uri trebuie sa fie 1920x1080px, iar formatele acceptate sunt ''.png'' pentru imagini statice, iar pentru animatii ''.gif''.
 4. Logo-ul nu trebuie sa aiba o dimensiune anume, conteaza sa nu fie nici prea mare si nici prea mic. Formatul acceptat este ".png" cu background transparent.
 5. Nu aveti voie sa acceptati cereri ce nu ofera destule detalii despre ceea ce vor. De exemplu, daca nu au completat la sectiunile "Stock" si "Tema", iar ei nu scriu nimic la sectiunea "Alte precizari".
 6. Nu aveti voie sa acceptati cereri ce contin un stock indecent. Le spuneti frumos sa dea alt stock sau le inchideti topic-ul.
 7. Aveti dreptul la maxim o cerere pe luna.
 8. Singurul element artistic ce se face fara stock este logo-ul, la restul puteti folosii stock-urile cerute sau stock-urile voastre.
 9. Tot ce inseamna imagine, va fi urcat pe imgur.com si i se va distribui link-ul aici.
 10. Singurele persoane ce pot face 2 cereri pe luna sunt cei din staff-ul forumului, conditia este sa fie o saptamana intre cele 2 cereri.
 11. Cei care au primit gradul de Designer si sunt la inceput trebuie sa imi trimita intr-un PM primele 10 elemente artistice acceptate.
 12. Cine preia cererea trebuie sa o si termine, deci nu aveti voie sa intrati peste cererile acceptate de ceilalti colegi. 

   Cine nu respecta aceste reguli poate primii avertismente verbale, warning-uri si/sau ramane fara functie (daca este cazul)!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...