Jump to content
StormRomania

▶Hoarhe◀

Managers
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  9 [ Donate ]

▶Hoarhe◀ last won the day on June 19

▶Hoarhe◀ had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About ▶Hoarhe◀

 • Birthday 07/16/2001

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cerere Unban [ Numele Tau ] 1. Nickname-ul tau: 2. Steam ID: 3. Motivul pentru care ai fost banat: 4. Nickname-ul adminului care ti-a dat ban:
 2. 1. Numele tau: 2. Nickname: 3. Varsta: 4. Poti fi disponibil cand avem nevoie de tine ?: 5. Poza cu o constructie originala in care sa ne arati ca tu ai construit-o: 6. Ce te face sa crezi ca esti potrivit pentru gradul de Builder ?:
 3. 1. Nu ajutati jucatorii la constructii folosind WorldEdit. 2. Nu abuzati de comenzi. 3. Nu faceti troll ( Remove ).
 4. 1. Nu faceti constructii care pot cauza lag. 2. Nu rugati un jucator sa va dea voie sa intrati pe plotul lui si dupa sa ii distrugeti constructiile ( WARN ) 3. Nu faceti cuburi extrem de mari. 4. Fara constructii obscene. 5. Folosirea lavei in excess va rezulta la setergerea plot-ului.
 5. 1. Nickname-ul jucatorului: 2. Motivul pentru care il reclami: 3. Dovada:
 6. 1. Nickname-ul adminului: 2. Motivul pentru care il reclami: 3. Dovada:
 7. 1. Nickname-ul tau: 2. Nickname-ul adminului de la care ai primit ban: 3. Data pe care ai primit ban: 4. Motivul pentru care ai primit ban:
 8. 1. Nume: 2. Nick pe Mc.StormRomania.Ro: 3. Cat de mult poti sa ajuti jucatorii pe forum?: 4. De ce iti doresti acest grad?: 5. Cate ore ai pe server?(Screenshot): 6. Comentarii aditionale:
 9. 1. Respectati jucatorii. 2. Nu abuzati de comenzi. 3. Nu folositi /gamemode 1 pentru a face construcii sau pentru a mari insula( Riscati la scoaterea gradului). 4. Nu folositi comenzile accesibile pentru gradul respectiv pe alti admini. 5. Aveti obligatia de a participa la fiecare sedinta de staff stabilita la sectiunea de "Anunturi" sau pe serverul nostru de discord. 6. Daca un jucator are o curiozitate despre server esti rugat sa il ajuti pe respectivul jucator cu informatii. ( Nu este obligatoriu ) 7. Daca esti prins cu grad pe un alt server vei primi remove. 8. Activitatea pe server cat si pe forum este obligatorie. 9. Daca esti helper trebuie sa verifici cererile pentru grade si sa dai un reply la cerere cu "PRO"/"CONTRA" urmat de motivul pentru care esti PRO/CONTRA. Citirea regulamentului este obligatorie! Vor mai exista modificari pe parcurs asa ca vei fi nevoit sa le verifici!
 10. 1. Pastrati un limbaj cat mai adecvat. 2. Nu folositi coduri. 3. Nu profitati de prietenii care au grad si pot folosi comanda /gamemode 1 pentru a va construii ceva pe insula (WARN SI REMOVE PENTRU PERSOANA RESPECTIVA). 4. Nu puneti un numar mare de spawnere deoarece acesta o sa provoace lag pe server( Riscati resetarea insulei ). 5. Daca un Operator va cere sa distrugeti ceva de pe insula sunteti obligat sa o faceti. 6. Daca intalniti un codat va rugam sa il filmati si sa postati pe forum la sectiunea de "Reclamatii Jucatori" video-ul odata cu nickname-ul jucatorului. 7. Discordul este o alternativa pentru toate lucruriile pe care doriti sa le faceti asa ca daca aveti nevoie de un admin pe server nu il spamati in privat. @<numele adminului> si motivul pentru care l-ati solicitat. 8. Cererile pentru HELPER se foar doar pe forum. 9. Citirea regulamentului este obligatorie pentru o experienta placuta pentru tine si pentru ceilalti jucatori.
 11. Ce stii sa faci pt el?

 12. Multumim de informatie ❣️
 13. Titlul threadului: Reclamatie [nume reclamant] [motiv] Nick: Nick helper-ului: Motivul reclamatiei : Dovada : Data :
 14. 1. Aveti obligatia de a citit atat regulamentul jucatorilor, cat si pe cel al helperilor. 2. Activitatea pe forum este strict necesara, dar si pe server. 3. Prezentarea la sedintele de STAFF pe serverul de discord este obligatorie. 4. Nu abuzati comenzile serverului asupra jucatorilor. 5. Daca ati folosit comanda !ban asupra unui jucator fara a avea o dovada ca folosea coduri veti primi remove. 6. Daca ati gresit persoana careia i-ati dat ban veti primi un warn ( La 3 warn-uri va fi aplicat remove-ul). 7. Daca sunteti prinsi cu grade pe alte servere veti primi remove.
 15. 1. Aveti obligatia de a avea activitate pe serverul nostru. 2. Pastrati un limbaj adecvat fata de jucatori. 3. Folositi comenzile !gag, !mute, !kick doar la nevoie. 4. Nu abuzati comenzile. Veti lua remove. 5. Activitatea pe forum este obligatorie. 6. Citirea tuturor regulamentelor este obligatorie. 7. Inainte de a folosi abuziv comanda !kick asupra unui codat este obligatoriu sa filmati 3 runde in care acesta foloseste orice tip de cod. 8. Aveti nevoie de minim 5 ore pe server pentru a avea gradul de Helper.
×
×
 • Create New...